Make your own free website on Tripod.com

Voor beter wonen sanitair tegels badkamers

Startpagina

 

 

 

Duscholux    Duscholux  

Een zeer gevarieerde serie kasten voor in iedere badkamer..

Elegant en swingend-zoals de naam LADY presenteert zich deze fraaie spiegelkast.

Technisch perfect, met geïntegreerde halogeenspots en een eerste klas afwerking, is LADY een succesvolle synthese van vorm en funktie. Twee ruime kastdelen met verstelbare glazen legplaten en het praktische planchet bieden volop ruimte voor uw bad-accessoires.

LADY past met haar elegante vormen bijzonder harmonisch in het SOFT badconcept.

 

Duscholux EspritDe spiegelkast ESPRIT Halogeen tovert nieuwe glans in de badkamer. De extreem vlakke en heldere halogeenspots zijn geïntegreerd in een vertikaal verstelbaar lichtpaneel. Door verdraaien kunt u voor uzelf de optimale lichtval bepalen voor uw spiegelbeeld of voor de sfeer in de badkamer.

Zowel het model met één deur als het model met twee deuren, ESPRIT Halogeen is in iedere uitvoering een bron van inspiratie in de badkamer.

 

Duscholox MilanoIndrukwekkend en zeer variabel - de spiegelkast MILANO zet nieuwe maatstaven.

Overtuigend door zijn innovatieve ontwerp en door zijn verborgen kwaliteiten. Men kan zichzelf rondom zien want alle bewegende panelen zijn kristalspiegels. De geopende of gesloten zijregalen en de draaibare lade met kersenhouten paneel bieden alle ruimte voor uw badaccessoires.

Milano is voorzien van een geheel concept verlichting. Kom een kijkje nemen in onze showroom.

 

Duscholux voorzetwandDuscholux levert bad- & douchewanden.

Klassiek en High Tech verbinden zich met elkaar.

Vervul uw droom van een stijlvolle badkamer waarin alles harmonisch bij elkaar past. Uitgesproken luxe in heldere, klassieke vormgeving.Laat u zich 's morgens verwelkomen door uw DUSCHOclassic douchewand voor uw ochtenddouche. Rechte glazen elementen afgewisseld met klassiek gebogen componenten. De trede van hoogwaardig Belaton (optie) maakt het instappen eenvoudig en de twee draaideuren bieden een ruime toegang. Deze deuren draaien zowel naar binnen als naar buiten

 

Duscholux instap voorzetwandHarmonisch op de douchewand afgestemd is het comfortabele DUSCHOclassic bad. U heeft de keus om het verzonken middendeel te voorzien van een opstap voor het makkelijk instappen in het bad, of van een armatuurpaneel zodat een gesloten geheel ontstaat. Natuurlijk hoort hierbij ook de DUSCHOclassic spiegel waarin de gebogen lijnen van douche weer terugkomen

 

 Libero badkamer indeling 1  Duscholux Libero  

LiberoserieAls twee merkfabrikanten als Duscholux en Geberit over de toekomst van de badkamer nadenken, moet er wel iets nieuws en innovatiefs ontstaan. LIBERO is het product van de samenwerking tussen design en techniek en staat voor de compacte samenbouw van alle voor de badkamer noodzakelijke sanitaire elementen en de bijbehorende aansluittechniek.

Een enkel element, het zogenaamde LIBERO installatiemodule volstaat, om alle noodzakelijke Doorsnede van de Libero unitaansluitingen esthetisch en compact onder te brengenLibero unit. Hierdoor wordt in de badkamer niet alleen plaats vrijgemaakt voor sanitair maar ook voor andere dingen die het leven thuis plezierig maken. De komplete Libero installatietechniek bevindt zich in één blok, het Geberit Libero installatie module. Hier zijn in de kleinst mogelijke ruimte alle noodzakelijke leidingen, buizen en verbindingselementen samengepakt, die nodig zijn voor een betrouwbare aansluiting van de Duscholux Libero sanitiare elementen.

Zoals uit de tekening blijkt, zijn in dit module zowel de warm- enBovenaanzicht Duscholux Libero koudwatertoevoer voor de wastafel, het bad en de douche, het Geberit toiletreservoir alsook de totale afvoer ondergebracht. Het komplexe verleggen van alle leidingen in de badkamer is door het Geberit Libero installatiemodule niet meer nodig.

Bij de Vaart kunt u uitgebreid geinformeerd worden over het Duscholux programma.


Duscholux meubilair Meubilair 2


'de Vaart' voor beter wonen sanitair tegels badkamers

 
  Algemeen-index Sanitair-index Tegels-index Accessoires-index Meubilair-index
Site update: 25 September 1999         Webmaster: DTPS - Zaandam©