Make your own free website on Tripod.com

Voor beter wonen sanitair tegels badkamers

Startpagina

 

 

 

 

     GroheDal collectie

Kenmerken

 • Grohtherm 3000GroheTec 'Grohtherm 3000' is ontwikkeld om te voldoen aan uw eisen te aanzien van kwaliteit en vormgeving. De bijzondere vormgeving met vloeiende lijnen komen met name tot uiting bij de badthermostaat. Deze vorm past uitstekend bij het reeds bestaande Grohe doucheprogramma.
  Opvallend bij de Grohtherm 3000 is de linkergreep. Deze aquadimmer heeft een meervoudige functie en is zowel afsluiter als omstelling. Met een simpele draaibeweging heeft u de keuze uit drie opties:
  • Waterstroom
  • Waterhoeveelheid
  • Douche- of baduitloop

Door deze technische ontwikkeling kiest u snel en simpel!   

 • GroheTec 'Grohtherm 1000' en 'Automatic 2000' vormen de serie zuinige, veilige en comfortabele thermostatische mengkranen. Met de groene spaarknop kunt u, met behoud van een aangename douchestraal, zo'n 50% water besparen.
  Met de in stelknop, voorzien van het rode knopje, kan de watertemperatuur naar keuze worden ingeseld. De thermostaat zorgt volledig automatisch voor het vasthouden van de temperatuur. De geļntegreerde temperatuurblokkering voorkomt het gevaar van te hoge watertemperaturen. Grohtherm 1000 en Automatic 2000 laten zich uitstekend combineren met het Relaxa Plus douchprogramma welke in onze showroom uitgebreid te bezichtigen is.

 

 • GroheTec 'Europlus' is een model welke de afgelopen 10 jaar wereldwijd is gekozen door vele miljoenen mensen. Deze koploper heeft recentelijk een nieuwe lijn gekregen. Het up-to-date design uit zich onder andere in een rankere en meer verfijnde uitloop. De keramische schijven in het binnenwerk zorgen voor een vederlichte bediening en een lange levensduur. Een duurtest van meer dan 200.000 gebruikersbewegingen, die overeenkomt met een gebruik gedurende 10 jaar door een vierpersoons huishouden, is onderdeel van een intensief testprogramma. Het bewijst de hoge stabiliteit en de slijtvastheid van een Europlus kraan.

 

 • GroheTec 'Eurowing', de naam voor een solide eenhendelmengkraan met designelementen in de hendel. Matte en gladde oppervlakken bij chroom en de robuuste vormgeving zijn voorbeelden van opvallende designkenmerken. Deze komen ook terug in o.a. het Relexa Plus doucheprogramma. Dit is een uitstekend voorbeeld van 'Coordinated Design'. Keramische techniek en de solide hendel zorgen voor een verlichte bediening.

 

 • GroheTec 'Euroeco'. Bij de Euroeco Save is de rusttoestand van de bedieningshendel parallel aan de uitloop van de kraan. Deze wordt daardoor altijd geopend met koud water. Met het bewegen van de hendel naar links, wordt warm water geleidelijk toegevoegd. Op het armatuur zit een spaarknop. Opent men de kraan, dan stroomt een beperkte waterhoeveelheid uit de kraan. De maximale waterhoeveelheid krijgt men door de hendel omhoog te bewegen en daarbij de spaarknop in te drukken.
 •  
 • GroheTec 'Eurodisc'. Is het inrichten van je badkamer en je keuken altijd een kwestie van compromissen? Is het eigentijds versus kwaliteit en is duurzaamheid altijd saai? Je kunt altijd voor de gulden middenweg kiezen, voor de serie Eurodisc van GROHE. Dan ben je zeker van een tijdloze vormgeving die zich in elke badkamer en keuken thuisvoelt, ontworpen vanuit gebruiksgemak en kwaliteit. Aan de buitenkant makkelijk en snel schoon te maken, aan de binnenkant voorzien van kalkbestendige keramische schijven. En dat zorgt voor eindeloze zekerheid.
 •  
 • GroheTec 'Florida' en
 • GroheTec 'Supra' en
 • GroheTec 'Relexa Plus' en
 • GroheTec 'Twin' en

GroheArt GroheTec Grohe Dal


'de Vaart' voor beter wonen sanitair tegels badkamers

 
  Algemeen-index Sanitair-index Tegels-index Accessoires-index Meubilair-index
Site update: 20 September 1999         Webmaster: DTPS - Zaandam©