Make your own free website on Tripod.com

Voor beter wonen sanitair tegels badkamers

Startpagina

 

 

 

 

    GroheArt collectie

Kenmerken

  • TaronserieGroheArt 'Taron' de serie met de ellips.U vindt deze vorm terug in de hendel  van de kranen, in de GroheDal WC-bedieningsplaat en zelfs in de vorm van het zeepschaaltje. De serie Taron is ontworpen vanuit het oogpunt 'in stijl uw badkamer inrichten'. Er is nagedacht over de afstemming van design, kleur en materiaalaccenten. Er bestaat een verband tussen de verschillende producten in uw badkamer. Het wordt ťťn geheel door de kleuraccenten in de kranen, accesoires en de GroheDal bedieningsplaat. Bij de serie Taron is er sprake van een totaal-concept.


  • Chiara serieGroheArt 'Chiara' is de combinatie van kunst en design. De vorm combineert  Chiara serieklassiek en modern. Tijdloze vormgeving en vloeiende lijnen. Glanzende en matte oppervlakken die elkaar afwisselen in harmonie. De uitstraling van de badkamer wordt voor een groot deel bepaald door de toegepaste producten. Kleuraccenten geven uw badkamer een persoonlijk tintje. Door toevoeging van accesoires aan het GroheArt programma is het nu mogelijk om uw gehele badkamer in te richten met exclusieve Chiara producten. Zo creŽert u een aangename ruimte waar geest en lichaam rust vinden.


  • Europlus serieGroheArt 'Euro' is geniale eenvoud. Deze trendy series passen qua vorm en  kleur uitstekend in de moderne badkamer. De serie 'Europlus' kenmerkt zich door strakke lijnen, terug naar de basisvorm. Glanzend chroom benadrukken de eenvoudige contouren. Stijlvolle, moderne vormgeving met een tijdloze vorm. Deze serie past qua vorm en kleur uitstekend in een moderne badkamer. Een omgeving met details die in het oog springen maar zeker niet overheersen. Deze accenten ontstaan veelal door het toepassen van kleuren. Door zijn eenvoud aan modellen is deze serie geschikt voor iedere badkamer.

 

  • Euroeco 'save' wastafelmengkraanBij de 'Euroeco Save' is de rusttoestand van de bedieningshendel parallel aan de uitloop van de kraan. Deze wordt daardoor altijd geopend met koud water. Met het bewegen van de hendel naar links, wordt warm water geleidelijk toegevoegd. Op het armatuur zit een spaarknop. Opent men de kraan, dan stroomt een beperkte waterhoeveelheid uit de kraan. De maximale waterhoeveelheid krijgt men door de hendel omhoog te bewegen en daarbij de spaarknop in te drukken.


  • Sentosa serieGroheArt 'Sentosa'  is een stijlvolle verschijning en door de vloeiende lijnen een lust voor het oog. Een combinatie van de traditionele tweegreepstechniek en esthetische vormgeving van nu. De serie Sentosa is onderscheiden door het Industrie Forum Design te Hannover, met het IF kenmerk vor goed ontwerp. Laat u door deze serie inspireren indien u een badkamer wil creŽren met een elegante sfeer. Bij de serie Sentosa is de vorm een gevolg van innovatieve technische oplossingen. De sandwich-grepen zijn kenmerkend voor de gehele serie. De grepen zorgen ervoor dat de kraan gemakkelijk te bedienen is, zelfs met natte en gladde handen. Door het gebruik van 'Carbodur' schijven, voorzien van een flinterdun laagje diamantachtige koolstof, wordt slijtage voorkomen zodat zelfs na jaren intenstief gebruik de functionaliteit gewaarborgd blijft.


  • Sinfonia serieGroheArt 'Sinfonia', een serie die in iedere variant een smaakvolle compositie is. Of u de klassieke versie van viergats-badrandcombinatie prefereet boven de meer traditionele wandmengkraan, is slechts een kwestie van persoonlijke smaak. Voor de gehele serie geldt dat de edelste metalen, zoals 23-karaats goud, voor alle applicaties worden gebruikt. Deze tweekleuren-vormgeving in combinatie met de druppelvormige lijn maakt de serie Sinfinia tot een blikvanger in uw badkamer. De vormgevers van de serie hebben zich laten inspireren door de badrituelen ui de Griekse en Romeinse cultuur. Luxe Romeise badhuizen uit het verleden zijn immers een legende. Met de serie Sinfonia geeft u uw badkamer een traditionele sfeer met klassieke en nostalgische elementen.

GroheArt GroheTec Grohe Dal


'de Vaart' voor beter wonen sanitair tegels badkamers

 
  Algemeen-index Sanitair-index Tegels-index Accessoires-index Meubilair-index
Site update: 18 September 1999         Webmaster: DTPS - Zaandam©